team hero

Команда

OYCHA – це не тільки про чай та майбутнє. Це проєкт про тут і зараз, про нашу силу в єдності. Тож, гайз, хочемо познайомити вас із нашою командою.

Климент: невтомне серце проєкту. Імпульс-мейкер та бізнес-фаундер. Церемонії та жарти – це все теж до нього. Питання про улюблений чай може перетворити на театралізований стендап. Хочете – ризикніть.

Настя: око та стиль OYCHA. Або, як кажуть на Торонтщині, арт-дірекшн. Якщо ти постійно натискаєш “відтворити знову” на наших рілзах та постиш в сторіз переливчасті чайні пакунки – це і є її гілті плежа.

Катя готує тобі піали сторіз та горнятка постів. Вона наше ранкове лагідне проміння та молодий вайб ін да хаус. Один айс ті, будь ласочка!

Мілана – це головний сервер нашого нетворкінгу. Матча на даху під звуки джазу, пуер на рейв-паті та найнеочікуваніша комбуча на Дніпровських кручах – ізі!

Карина приводить всі ці космічні танці до єдиного фінансового знаменника. Податки, відсотки – всьо чотко.

Хаїмів компьютер вже ось як дев’ять місяців вагітний нашим супер-сайтом. Пологи було дещо відкладено через те, що на нулі не так легко знайти кав’ярню з вільними розетками. І задачі у Хаїма зараз іншого ступеня важливості. Проте його бригада завжди з якісним пуером!

Петро впевнений, що японці таки щось знали, коли у своїй чайній церемонії від саке та поезії переходили до чаю. Бо то є святі три кити, без яких Петрове життя не встояло б. Тож він як може славить їх діями і словами.

Олена своїми руками пересипає ароматний чай у пакети. Енергійно та лагідно минає черги для відправки. Не забуває покласти листівку та посміхнутися гарному дню.

З вірою у наше спільне майбутнє, OYCHA

Кошик

    Всього

    ₴ 0,00