Idea hero

Ідея

Для нас в OYCHA чай – це лише привід. Лише шлях до вас та ваших відчуттів. Бо найбільше ми любимо не нотки спаржі, не китайські езотеричні гороскопи, а гарне товариство.

На чайні клуби та змагання витратив юність наш бізнес-фаундер Климент. У 2016 році він представляв Україну на світовому чайному чемпіонаті Tea Masters Cup, де познайомився із крейзі корейцем. Коли той через пару років приїхав в Україну, Климент вже проживав момент синхронізації із сучасністю. У 2021 році була створена OYCHA. Вітер історії підхопив та ніс у майбутнє. Зрештою, чи Україна – не краще місце для цього п’янкого відчуття?

Повномасштабне вторгнення стало випробуванням, що зміцнило нашу віру у майбутнє та у себе. З небувалою ясністю ми зрозуміли, що хочемо бути тут і зараз, бути українцями. Після року бомбардувань OYCHA змінюється та росте. Ми заплющуємо очі і бачимо: на руці, що хоче вас обійняти, п’ять пальців – п’ять відчуттів.

КОНЦЕНТРАЦІЯ та СПОКІЙ:
це суперсила чаю, його еврідей мейджік. Це зосереджена енергія кофеїну та L-теаніну. Це маленькі ритуали, що допомагають конвертувати повсякденність у великий шлях. Щоб хотілося прокидатися, ставити на паузу та робити гучніше, повертатися з роботи та дивитися в очі життю.

НАТХНЕННЯ:
це наш арт, який всьому голова. Це ваші сторіс у наших футболках, з авторською керамікою в руці. Це наші графіті “для тих, то в темі”. Та понад усе це ви. Всі, хто мають очі бачити та пальці – лайкати, хто має серце поціновувати та суперсилу ще сильніше закохувати у життя.

СЯЙВО:
це промінь з майбутнього. Це інноваційні пропозиції, які можуть змінити усталений хід думок. Чайний пуровер – чому б і ні? Сотні розкажуть, чому ні, тисячі спалахнуть новою ідеєю. Стей тюнд!

СИЛА:
це єдність та підтримка. Ми безмежно вдячні ЗСУ за змогу разом із вами будувати спільне майбутнє. Донат – це наш вей оф біінг. Як каже міцний пакетований чай, що так полюбився окремим бригадам на нулі, “все буде Україна”.

З вірою у наше спільне майбутнє, OYCHA

Cart

    Subtotal

    ₴ 0,00